getahult

Välkommen! Här kan ni följa oss genom vårt renoveringsprojekt av vårt drömhus. Vår egna 1800-tals villa.

Vårt kök och lite annat bök

Publicerad 2013-07-05 17:59:15 i Huset,

Nu äntligen händer det.. Nu har vi kommit in i den sista perioden (skalets period) vilket betyder att det nu bara är det där yttre lagret kvar alltså det som syns.. Det roliga som gör hemmet till ett hem.. Äntligen!

Köket är nu stort sätt på plats. Bara köksön kvar. Och den kommer inte monteras fören klinkers är pålaggt och allt annat är gjort.. Granit leverantörerna har varit där och monterat våra bänkskivor i stenen vi tillslut valde.. En matt yta fick den och det blev så bra till vårt grönsköna kök..

Vi är också nu klara med golvet i vardagsrummet.. Alla moment är gjorda och golvet har fått en matt mjuk såpad yta.. äntligen! Bara sovrummet kvar som vi ska sätta tassarna i under antons semester. Phuu.. Vem vad tusan.. Allt jobb vi gör nu kommer vi tacka oss själva för senare.. För vill man ha det på ett sätt så är det bara att köra.. Vår lilla kabrat lär trivas där iaf:-). Till vardagsrummet har de gamla pardörrarna mellan hall och veranda monterats också istället för en smal spegeldörr.. Mycket bättre!

Sen sist men inte minst så är badrummet nu färdigt för kaklet. (yttre skalet som sagt). Och efter det så är det bara att montera upp inredningen! Och puff så kan vi duscha och huset kommer för första gången få en modern toalett.. Tänka sig! Kommer bli spännande! nästa vecka åker vi iväg och då kommer kaklandet att påbörjas.. Kommer bli spännande att komma hem igen och se resultatet! Gud kan knappt bärga mig!!

Fortsättning följer...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela