getahult

Välkommen! Här kan ni följa oss genom vårt renoveringsprojekt av vårt drömhus. Vår egna 1800-tals villa.

Status

Publicerad 2013-04-28 17:38:41 i Huset,

Ja vad sägs? Ännu en arbetsdag och idag kom vi verkligen långt.. (klapp på axeln). Vi lyckades få alla fönster foder grundmålade, vårt lilla köksfönster färdigmålat, spacklat väggar, och målat fönster "hålet" eller vad man ska kalla det i utbygget, tömt verandan och lilla rummet och fått trädgården tömd på skit.. Yes asså!

Bilderna är lite uppdatering på vad som hänt sistone.. I veckan har vi fått deoder spotlights i köket och fönster foder är uppsatta både i utbygget och i hallen.. Så nu har fönsterna fått en ram:-) vissa taklister i köket är uppsatta också..

Det blev också plats åt ett mindre fönster i köket som kommer sättas upp över diskbänken.. (vi gav upp det stora fönstret). Men var gör det när vi hittade ett fint 80x80 fönster.. (se bild).. I veckan kommer också vår målare så då kommer papptak komma upp i två rum.. I samband med det kommer han måla vår fina veranda och göra den fin.. Så underbart! Det blev därför att rensa och ta bort den fula plastmattan och där under låg det ett fint välbevarat grangolv;-) vi tackar ja.. Ja det blir nog att fixa till det så behöver vi inte sätta in ngt nytt golv..

Och sen ja.. Nedan kan ni också se en bild på hur våra "el kontakter" kommer se ut.. Svart kommer det bli! Gammal stil.. För visst var bakuliten svart.. Jajemän! Superfint också om jag får säga det själv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela