getahult

Välkommen! Här kan ni följa oss genom vårt renoveringsprojekt av vårt drömhus. Vår egna 1800-tals villa.

Det går verkligen undan!

Publicerad 2013-02-12 21:08:32 i Allmänt,

Ja, herregud.. Det går verkligen undan nu! Dessa bilder är tagna från helgen då vi tokmålade pärlspont till tillbygget för fulla muggar. Gud vad det gick undan efter några penseldrag..

Snickarna hade då också knåpat klart golvet i vardagsrummet.. Kanon fint blev det.. Det som var kruxet där var att de gamla trägolvet inte täckte hela golvet. Antagligen hade golvet skadats så pass sen innan så mina förfäder hade bytt ut en del av det. Men vi var super glada att det gamla golvet ändå fanns under den gamla bruna plastmattan.. Vi löste problemet med att ta plank från ett rum på övervåningen som ändå ska bli badrum en dag.. Vips så fick vi ett helt golv! Som man kan se på bilderna var golvet uppe i ett jätte fint skick! Sen känns det extra bra att golvet kunde komma till användning också.

Hur eller hur.. Ikväll tog vi en vända till huset för att kolla in vad som hänt de senaste dagarna. Och kan bara säga OMG.. Eftersom det var så mörkt så kunde jag inte ta några bra bilder tyvärr. Men imorgon så. Kan säga att bilden längst ner är en ledtråd..

Fortsättning följer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela